דבוראים הציגו בתערוכה הארצית לקולינריה בביתן מועצת הדבש מגוון רחב של סוגי דבש וחידושים בתחום

הדבוראים, נגה ראובן מיישוב מנות, רוקי רק מיישוב מכמנים, אייל אופיר מכפר חוגלה, יובל לין מכפר בילו ומכוורת עין חרוד, השתתפו בתערוכה השנתית למזון וקולינריה- CULINARY 2014 שהתקיימה במלון דן פנורמה בתל אביב ומיקמו בקדמת הבמה את הדבש הישראלי.

צילום תקשורות יעל שביט

הדבוראים והדבש האיכותי משכו מבקרים רבים לביתן מועצת הדבש שהיה גדוש במוצרי המכוורת, ביניהם: שפים, מסעדנים, קונדיטורים, מנהלי מסעדות, בעלי מעדניות, קניינים בתחום המזון ועוד רבים.

הדבוראים המליצו על מגוון סוגים ל"ממתיק הטבעי של הטבע" על שימושיו הרבים, הציגו ריבוי טעמים, ניחוחות, גוונים ומרקמים והציבו בפני הבשלנים והשפים מכלול אפשרויות ואתגרים קולינריים. בנוסף, ציינו בפני המבקרים את חשיבות התמיכה בתו האיכות- "דבש איכות ישראלי" וחשיבותה הרבה והקריטית של דבורת הדבש לקיומו של ענף החקלאות בארץ ובעולם.

היה דבש!

ניהול ושיווק האתר: Exactive Marketing      

 

 נחלה

 

  • |
  • © 2012 כל הזכויות שמורות לתנועת המושבים
  • |
  • מונסייט בניית אתרים